Hem till CV-akuten

 

Välkommen till CV-akuten


Här börjar din väg till drömjobbet och vi kan hjälpa dig nå målet!

Vad en ansökan ska innehålla eller hur ett CV ska se ut är inte alltid så lätt att lista ut. Ibland kan det vara en lönsam idé att låta någon utomstående hjälpa dig.

CV-akuten erbjuder coaching som innebär att vi genom en personlig intervju hittar just dina starka sidor och tar fram din potential. Det ger dig bättre förutsättningar att lyckas på en anställningsintervju. Dessutom hjälper CV-akuten dig som söker jobb att utforma och skapa personliga brev och CV efter dina behov.

Arbetssökande över hela landet har genom CV-akuten kommit ett steg närmare ett nytt jobb. Välkommen med din beställning du också.

TIPS FINSTILT ORDFÖRKLARINGAR

 

Ge dig själv ett försprång och beställ något av CV-akutens paket:

Coachning

Beställ

NYHET hos CV-akuten!

Gör ditt bästa på anställningsintervjun. Med coachning förbereder du dig. Är du nöjd med ditt CV-material men behöver träna en intervjusituation, då är coachning något för dig. Hos oss får du en objektiv bedömning för att du ska kunna utveckla dig vidare.

Köper du intervjucoacning får du 75-minuters intervjuträning med återkoppling. Vi utgår från dina förutsättningar när dina starka och svaga sidor inventeras. Du får också tips på hur du kan utveckla till exempel ditt kroppsspråk eller hur du marknadsför dig själv.

Pris: 1495 kronor (inklusive moms)

Läs mer om Coachningpaketet

 

Guld

Beställ
Köper du Guldpaketet får du en 60-minuters personlig coaching och genomgång av hur just du kan öka dina chanser i en anställningsintervju.

Du får träffa en journalist som intervjuar dig samt skriver ditt personliga brev med dina önskemål som utgångspunkt. Dessutom får du ditt brev och din CV/meritförteckning professionellt formgivet.

Pris: 1995 kronor (inklusive moms)

Läs mer om Guldpaketet

 

Silver

Beställ
Köper du silverpaketet får du en färdig CV/meritförteckning och ett personligt brev. Genomgångna och formgivna.

Pris: 1395 kronor (inklusive moms)

Läs mer om Silverpaketet

 

Brons

Beställ
Köper du bronspaketet kontaktar vi dig för att stämma av vilket jobb du söker. Därefter skickar du in texten till ditt personliga brev till oss, så går vi igenom den och ser till att den är språkligt korrekt och flyter.

Pris: 995 kronor (inklusive moms)

Läs mer om Bronspaketet

 
 
Alla texter copyright författarna, CV-akuten och Medieriet AB.
CV-akuten är ett registrerat varumärke.
UPP
CV-akuten är en tjänst från
Medieriet AB
Box 110 20
404 01 GÖTEBORG

031-14 67 30

Medieriet