Hem till CV-akuten

 

Finstilt

En genomgång av vad som gäller när du anlitar CV-akuten. Läs igenom detta så kan vi göra ett så bra jobb som möjligt och du slipper bli besviken.

Ord:  

Det här gäller hos oss:

BesökCV-akuten finns i Göteborg. I Guldpaketet ingår coching som kan göras på två sätt. Har du möjlighet att besöka oss så är du välkommen, annars ringer vi upp dig och gör intervju på telefon.

Vänligen respektera överenskommen tid. Vi kan inte genomföra din intervju om du är mer än 20 minuter försenad.

BetalningKöper du bronspaketet, betalar du innan vi börjar arbeta med texten.

Silverpaketet och guldpaketet betalar du med inbetalningskortet som vi skickar efter leverans.

CV-innehållFör CV eller meritförteckning gäller att vi endast formger dina uppgifter, vi kommer alltså inte sortera dem eller komplettera dem, vi kommer inte heller att kontrollera dina uppgifter eller ta på oss något ansvar för dem.

Var noggrann så du får med allt, vill du komplettera efter det att vi börjat arbeta med din CV eller meritförteckning kommer vi debitera dig för detta extra arbete.

Handskriven textText som du inte kan klistra in i beställningsformuläret kommer vi inte arbeta med.

Har du en handskriven text skriver vi in den åt dig, men då debiteras full timtaxa.

Ett alternativ är att du skriver in texten själv.

InnehållCV-akuten och Medieriet ansvarar inte för innehållet i din ansökan. Vi kommer inte kontrollera påståenden i ditt personliga brev eller rätta felaktigheter i din meritförteckning.
KorrigeringarNär du får tillbaka ditt personliga brev eller CV från oss är det bra om du läser igenom allt och ser att det stämmer. För att vi ska kunna leverera förväntar vi oss att du återkommer så fort som möjligt.

Namn vi uppfattat fel eller felslag rättar vi naturligtvis till, andra smärre justeringar kan vi också diskutera om du är konkret och ger oss rimliga förutsättningar.

Ett villkor är att du hör av dig inom en vecka efter det att du fått din text.

Vi rättar inte till eller justerar sådant som var fel när du lämnade det till oss.

Ofullständigt materialCV-akuten arbetar med det material vi får in från dig. Det är viktigt att du tittar över dina texter en gång extra innan du skickar dem till oss. Vill du komplettera dina texter när vi börjat arbeta med dem kommer vi debitera dig för det extraarbete det innebär för oss.

Ger du oss ett ofullständigt material, får du ett ofullständigt resultat tillbaka.

Titta därför gärna igenom tipsen på den här webbplatsen innan du skriver ansökan.

Var noggrann med att lämna ett bra underlag till din meritförteckning/CV och glöm inte att skicka med ditt namn, din adress, telefonnummer och ditt personnummer. Ställ upp dina meriter i datumordning.

ReklamationSkulle du av någon anledning inte vara nöjd med resultatet vi levererar, hör av dig till oss så går vi igenom vad du tycker är fel.
SpråkCV-akuten arbetar bara med svenska. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med något annat språk, kanske kan vi rekommendera någon som kan hjälpa dig.
Ångra beställningAvbokning sker senast en dag före överenskommen tid för coaching. Ej avbokad tid debiteras till fullt pris.

Har vi börjat på din CV eller genomfört din coacing-intervju betraktar vi din beställning som gjord och debiterar även då fullt pris.

 


Här börjar din väg till drömjobbet och vi kan hjälpa dig nå målet!

Vad en ansökan ska innehålla eller hur ett CV ska se ut är inte alltid så lätt att lista ut. Ibland kan det vara en lönsam idé att låta någon utomstående hjälpa dig.

CV-akuten erbjuder coaching som innebär att vi genom en personlig intervju hittar just dina starka sidor och tar fram din potential. Det ger dig bättre förutsättningar att lyckas på en anställningsintervju. Dessutom hjälper CV-akuten dig som söker jobb att utforma och skapa personliga brev och CV efter dina behov.

Arbetssökande över hela landet har genom CV-akuten kommit ett steg närmare ett nytt jobb. Välkommen med din beställning du också.

TIPS FINSTILT ORDFÖRKLARINGAR

 
Alla texter copyright författarna, CV-akuten och Medieriet AB.
CV-akuten är ett registrerat varumärke.
UPP
CV-akuten är en tjänst från
Medieriet AB
Box 110 20
404 01 GÖTEBORG

031-14 67 30

Medieriet