Hem till CV-akuten

 

Ordförklaringar

Ord:  

Vår förklaring:

AnsökanAlla handlingar du skickar in när du söker ett jobb. Brukar innehålla personligt brev och meritförteckning/CV. Kan kompletteras med rekommendationsbrev, intyg, betyg, foton, arbetsprover eller annat som kan anses vara relevant för tjänsten det gäller.

Generellt bör du inte skicka in sådant som inte nämnts i annonsen.

CVCurriculum Vitae (levnadsbeskrivning). En slags utbyggd meritförteckning som berättar om ditt yrkesliv och sådant som är relevant för det.
MeritförteckningTar upp dina meriter i kronologisk ordning. När du lämnar in din meritförteckning till CV-akuten är det viktigt att du har alla uppgifter i ordning, vi kontrollerar inga datum eller uppgifter. Vi bara ser till att din meritförteckning ser bra ut och passar ihop med ditt personliga brev.
Personligt brevFör de allra flesta jobb som annonseras krävs det att du skriver ett personligt brev. CV-akuten hjälper dig med brevet. För brons- och silverpaketen gäller att du själv har skrivit ett personligt brev som CV-akuten går igenom så du får bra flyt i språket. I bronspaketet arbetar vi enbart med texten. I silverpaketet formger vi brevet åt dig, då får du även din CV formgiven om du vill.

Köper du guldpaketet skriver vi ditt personliga brev efter en intervju med dig.

SpontanansökanAnsökan du skickar till ett företag utan att de uttalat något behov av att anställa.

 


Här börjar din väg till drömjobbet och vi kan hjälpa dig nå målet!

Vad en ansökan ska innehålla eller hur ett CV ska se ut är inte alltid så lätt att lista ut. Ibland kan det vara en lönsam idé att låta någon utomstående hjälpa dig.

CV-akuten erbjuder coaching som innebär att vi genom en personlig intervju hittar just dina starka sidor och tar fram din potential. Det ger dig bättre förutsättningar att lyckas på en anställningsintervju. Dessutom hjälper CV-akuten dig som söker jobb att utforma och skapa personliga brev och CV efter dina behov.

Arbetssökande över hela landet har genom CV-akuten kommit ett steg närmare ett nytt jobb. Välkommen med din beställning du också.

TIPS FINSTILT ORDFÖRKLARINGAR

 
Alla texter copyright författarna, CV-akuten och Medieriet AB.
CV-akuten är ett registrerat varumärke.
UPP
CV-akuten är en tjänst från
Medieriet AB
Box 110 20
404 01 GÖTEBORG

031-14 67 30

Medieriet