Hem till CV-akuten

 

Guldpaketet

Beställ Guldpaketet
för 1995 kronor.
Köper du Guldpaketet får du en 60-minuters personlig coaching och genomgång av hur just du kan öka dina chanser i en anställningsintervju.

Du får träffa en journalist som intervjuar dig samt skriver ditt personliga brev med dina önskemål som utgångspunkt. Dessutom får du ditt brev och din CV/meritförteckning professionellt formgivet.

Så här går det till:
I guldpaketet avtalar du och journalisten en tid för den personliga intervjun. Intervjucoachingen sker hos oss i centrala Göteborg. Du ställs inför en fiktiv anställningsintervju med allt vad det innebär. Med Guldpaketet ger du dig själv ett försprång och en god chans att bli/vara så förberedd som möjligt inför din anställningsintervju.

NÃ¥gra saker som vi bland annat vill veta:

- Vilken typ av jobb du söker

- Varför du söker jobbet

- Datum för sista ansökningsdagen

Vi kommer också att uppmana dig om att ha alla dokument tillgängliga som du vill ha med i CV/meritförteckning. Om det är ett specifikt jobb du söker så behöver vi även platsannonsen.

Leverans:
De färdiga ansökningshandlingarna får du efter fem arbetsdagar om ingenting annat anges. De skickas till dig som en smidig PDF-fil vilket innebär att du själv kan använda dem efter behov.

OBS! CV-akuten tar ej ansvar för eventuella felaktigheter i textinnehållet.

Pris: 1995 kronor (inklusive moms)

Beställ Guldpaketet


 
Alla texter copyright författarna, CV-akuten och Medieriet AB.
CV-akuten är ett registrerat varumärke.
UPP
CV-akuten är en tjänst från
Medieriet AB
Box 110 20
404 01 GÖTEBORG

031-14 67 30

Medieriet